Ring: 0470-489 25

Mejla: info@1stpromotion.se

Profilkläder

Högkvalitativa kläder för företagsprofilering

Kataloger från våra leverantörer inom profilkläder

Klicka på bilderna för att se hela katalogen och kontakta oss för mer info och priser.

Clique

En välsorterad leverantör av profilkläder som, T-shirts, Pikétröjor, Sweatshirts, Fleecetröjor, Skjortor, Jackor, Kepsar, Mössor och Väskor.

 

CottoVer

”PEOPLE  AND PLANET”  tillverkas med hänsyn till människa och miljö. Certifierade av Svanen, GOTS och Oeko Tex. All bomull är 100% Ekologisk och Fairtradecertifierad.

CRAFT

Den ledande leverantören inom Sportswear som; Friidrott, Cykel, Längdskidor, Paddling och Fotboll. Med Next Generation Teamwear, som är vår satsning på lagsporter, så hjälper vi både dagens och framtidens talanger att ta nästa steg i sin utveckling.

 

Cutter & Buck

Med både Casual Wear för varje dags användning och sportkläder för golf. Sortiment: Stickade tröjor, Sweatshirts, Piké, Skjortor, Jackor, Shorts, Chinos Etc.

James Harvest Frost

Tuffa skjortor och kavajer i fina kvalitéer och i hög modegrad.

Printer

Här hittar ni jackorna för alla årstider. Vårt största sortiment av jackor kan vi erbjuda här.

tg-h

Med märken som; cottover-DAD Sportswear-graphix-Grizzly-No Problem Sportswear och Derby of Sweden Stort sortiment av profilkläder och fritidskläder som, T-shirt, Piké, Sweatshirts, Skjortor, Västar, Jackor och stort sortiment av Väskor.

Tracker

Vår duktiga Norska leverantör, som är specialist på plagg som lämpar sig för sport och fritid. Se jackorna som klarar storm och hällregn med otrolig andasfunktion. Har även stort sortiment med väskor.

Matterhorn

Här hittar ni jackorna för alla årstider. Vårt största sortiment av jackor kan vi erbjuda här.